Tort de Afine

Ingrediente:

3/4 cană de unt nesărat

1-1/2 cană făină

6 linguri de zahăr granulat

3 căni de frișcă lichidă

85 grame cremă de brânză

600 grame afine

Preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

Lăsați untul și crema de brânză afară pentru a se înmuia.

Se amestecă untul împreună cu făina și 2 linguri de zahăr.

Apăsați compoziția uniform în partea inferioară a vasului de copt de sticlă de 9 "x 13" x 2 ", coaceți timp de 15 minute sau până când se rumenește ușor.

Într-un castron mare, amestecați crema de brânză cu un malaxor de mână până când este netedă și pufoasă, împreună cu zahărul rămas, după care adăugați frișca lichidă.

Răspândiți uniform jumătate din amestec peste crusta rece.

Răspândiți plăcuța de afine umplând uniform amestecul de cremă.

Răspândiți uniform amestecul de cremă peste afine.

Acoperiti tortul si lăsați-l la rece peste noapte.

Poftă mare!

Sursă www.davita.com

Calorii 405

Proteine 3 g

Carbohidrati 59 g

Grasimi 21 g

Colesterol 59 mg

Sodiu 42 mg

Potasiu 129 mg

Fosfor 55 mg

Calciu 48 mg

Fibre 2.0 g