0produs(e)

Nu aveti produse in cos

Product was successfully added to your shopping cart.

                                                                                                                      Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

"Regulamentul general privind Protecția Datelor" înseamna Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia datelor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat in jurnalul Oficial Uniunii Europene L 119 (4.5.2016) si aplicabil de la 25 mai 2018.

 

"Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila("persoana vizata"; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Apreciem interesul dvs. fata de Kapamed  International. Ne dorim o cooperare bazata pe incredere si ne straduim sa va asiguram satisfactia in orice privinta.Protejarea intimitatii dvs. este foarte importanta pentru noi, dorind sa va informam cu privire la modul in care colectam datele personale, tipurile de informatii pe care le colectam si va explicam cum sunt utilizate aceste informatii.

 

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Kapamed, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

 

Operatorul site-ului web si entitatea responsabila pentru protectia datelor este:

Kapamed International SRL
Muresului, nr 8b, 400598 Cluj Napoca
Punct de lucu
: Mos Ion Roata, nr.1, 400397 Cluj-Napoca
Romania

 

Pot fi necesare modificari ale acestei declarații de confidentialitate in cursul dezvoltarii website-ului nostru si al implementarii noilor cerinte legale; a noilor tehnologii sau in scopul imbunatatirii serviciului nostru pentru dumneavoastra. Se recomanda a se reciti ocazional declaratia de confidentialitate.

 Deoarece unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Este important pentru noi sa fiti in siguranta atunci cand faceti cumparaturi pe magazin-dializa.ro si suntem responsabili pentru toate datele asociate.

Respectam Regulamentul european pentru protectia datelor 2018.

 

Despre noi si cum ne puteti contacta:

 

Kapamed este denumirea comercială al KAPAMED INTERNAȚIONAL S.R.L., avand sediul social in Cluj-Napoca,  Str. Muresului, nr 8B, avand punctul de lucru in Cluj-Napoca, str. Mos Ion Roata nr.1, cu numar de ordine in Registrul Comertului J12/141/2012, cod unic de inregistrare fiscala RO29589509 .

In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

 

"Operator" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii Europene sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii Europene sau in dreptul intern.

 

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

 

Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. De exemplu, primim informatii de la dvs. atunci cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

 Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul General privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. Nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Temeiul prelucrarii

 

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 1. Pentru prestarea serviciilor KAPAMED în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

 a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei KAPAMED;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

e) Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la întrebarile dvs cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile si serviciile KAPAMED.

 

2 .Pentru marketing

 

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (mail/push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie; putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va  afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

 

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca  drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

 

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

 

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati MobilPay. Orice informaţii in privinta  platilor sunt criptate.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

 

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. 

  

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Kapamed cu privire la protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

– prin e-mail la adresa: roberta@kapamed.ro sau

– prin posta sau curier la adresa: Mos Ion Roata nr 1, Cluj- – cu mentiunea in atentia Responsabilului Kapamed cu protectia datelor.